Gül Turizm'den araç kiralamak mı istiyorsunuz?

Gül Turizm'den araç kiralamak mı istiyorsunuz?

Gül Turizm'den araç kiralamak mı istiyorsunuz?

Gül Turizm ve Seyahat A.Ş. Hatay'da Antakya, Hatay Havaalanı (HTY) ve İskenderun şubelerinde hizmet vermektedir. Hangi şubeden oto kiralama yapacaksanız bunu rezervasyon ekranında belirtmeniz gerekmektedir.

Araç kiralama rezervasyonu da tıpkı bir otel rezervasyonu ya da uçak bileti rezervasyonu gibidir.

Gül Turizm ve Seyahat A.Ş.'den otomobil kiralarken bilmeniz gereken 4 durum var; 22 yaşın altında olmamak, en az 2 yıllık uluslararası geçerli ehliyetinizin olması, sizin adınıza kayıtlı geçerli bir kredi kartınızın olması ve sigortalı çalışan olmalısınız.

Gül Turizm Görevlisinin görmek isteyeceği ilk şey geçerli bir sürücü belgesi ve geçerli bir kredi kartıdır. Resmi evrakların asılları ile işlem yapılır, kopya geçerli değildir. Ön ödemeli bir kredi kartı (Sanal kart) da işe yaramıyor. Bankamatik kartlarına provizyon uygulanamamaktadır.

Araç kiralama sigortası için ekstra ödeme yapmanız gerekebilir.  Kaskolarımızda %2 muafiyet vardır. Gül Turizm ve Seyahat A.Ş.'den araba kiralarken bunu göz önünde bulundurmanız gerekir. Dilerseniz rezervasyon ekranında Tam Kaza Sigortası alarak bu sorumluluğunuzu ortadan kaldırabilirsiniz.








|  Hatay Havaalanı Oto Kiralama  |  Hatay Havalimanı Rent a Car  |  Antakya Araç Kiralama  |  İskenderun Kiralık Otomobil  |

Whatsapp Telefon